لیست اختراعات ایمان ابراهیم زاده
موضوع اين اختراع ساخت و طراحي دستگاه اصلاح وضعيت پاي پرانتزي و ضربدري ميباشد كه يكي از دستگاههاي مورد استفاده در فيزيوتراپي و كاردرماني و حركت اصلاحي است. يكي از معضلاتي كه از ديرباز گريبان گير انسان بوده است مشكلات مربوط به پاي پرانتزي و ضربدري ميباشد. در افراد داراي مشكل زانوي پرانتزي و ضربدري بيشترين فشار به قسمت داخلي و خارجي زانو وارد ميشود و به دليل نداشتن تعادل و فشار بيش از حد به يك منطقه از مفصل امكان ابتلا به بيماري آرتروز افزايش مييابد كه مي تواند منجر به به دردهاي شديد مفصلي، ناتواني و حتي در برخي مواقع زمين گير شدن بيمار گردد. راهكارهاي مختلفي مثل تجويز حركات ورزشي، استفاده از بريس ها و اسپيلنت ها و عمل جراحي در علم پزشكي به منظور حل اين معضل ايجاد گرديده است ولي به دليل مشكلات و نواقص اين روش ها هنوز اين مشكل به طور كامل حل نشده است. از اين رو هدف اين اختراع طراحي و ساخت دستگاهي با هدف حل مشكل مذكور از طريق راهكار كم هزينه و با راندمان بالاي حركت اصلاحي و اعمال نيرو ميباشد تا از اين طريق حركت مفيدي در راستاي سلامتي افراد مبتلا به اين بيماري ها برداشته شود.
درمان زود انزالي از گذشته تا به امروز مطرح بوده و پزشكان راه هاي فراواني مثل رفتاردرماني، دارودرماني و استفاده از كرم ها و اسپري هاي تأخيري، استفاده از دستگاه هاي مختلف و در موارد خاص عمل جراحي روي مجاري خروجي مني و تنگ كردن مجاري يا بزرگ كردن سايز آلت را براي اين منظور پيشنهاد نموده اند. عمده روش هاي مذكور به عنوان درمان مطرح نميباشد بلكه در مواردي عوارضي هم در پي داشته اند. يكي از مهمترين دلايل زودانزالي در مردان شل بودن عضلات كف لگن و عضلات پي سي ميباشد. بهترين، ساده ترين و كم خطرترين راه درمان زودانزالي تقويت عضلات پي سي وكف لگن از طريق ورزش و تمرينات ورزشي مثل تمرينات كگل ميباشد كه شامل منقبض و شل كردن پياپي عضلات قسمت تحتاني لگن ميباشد و در عين سودمند بودن فاقد هر گونه عوارض و ريسكي براي بيمار ميباشد. مشكل اصلي استفاده از حركات ورزشي مشكل بودن انجام اين حركات و از دست رفتن انگيزه فرد به دليل سختي ناشي از انجام اين حركات ميباشد. در اين اختراع به منظور راحت تر نمودن انجام حركات ورزشي و قابل كنترل نمودن ميزان فشار وارده به شخص دستگاهي به منظور تقويت همزمان عضلات مذكور طراحي گرديده است.
يكي از عوامل مهم از كارافتادگي برخي از قطعات متحرك ماهواره ها و سيستم هاي متحرك فضايي ( مانند ۱) قفل سازي يا چفت سازي ۲) محركها، موتورها، فنرها ۳) محركها مانند آنتنها ۴) چرخهاي پايدار ساز مثل چرخهاي گشتاور و ژيروسكوپ ۵) اتصالات تلسكوپي و تيرهاي كوچك ۶) پمپهاي سوخت يا سردسازي) از بين رفتن روانكارها و به تبع آن سايش شديد قطعات متحرك آنهاست. همچنين يك ماهواره و فضاپيما مراحل و محيطهاي متفاوتي را در طول عمر كاري خود مي گذراند. از جمله اين محيطها مي توان به شرايط محيطي آزمايشها روي زمين قبل از قرار گيري در فضا، هنگام پرتاب و قرارگيري در جو با شرايط خلأ و سيكل دمايي متغيير اشاره كرد. لذا نياز است در اين موارد از پوشش هاي مقاوم به سايش خودروانكاري كه خود را با شرايط محيطي تطبيق مي دهند استفاده شود. پوششهاي نانوكامپوزيت خودروانكار از اين دسته است كه از برخي از اكسيدها و يا كاربيدهاي فلزي (به دليل مقاومت سايشي بالا)، كربن شبه الماس (به دليل تطبيق خواص با تغيير شرايط محيطي و رفتار روانكاري)، روانكارهاي جامد (به دليل كاهش ضريب اصطكاك) و يك فاز فلزي (به عنوان پيوند دهنده و نيز روانكاري در دماي بالا) تشكيل شده اند. پوشش نانوكامپوزيتي Al2O3 - DLC – MoS2 - Au از جمله پوشش هاي خودروانكاري است، كه داراي زمينه سخت آلومينا و افزودني هايي از جنس روانكار جامد MoS2 و نيز DLC و فلز طلا مي باشد. جهت لايه نشاني پوشش مذكور در اين اختراع براي اولين بار در دنيا از روش رسوب فيزيكي بخار(PVD)، با استفاده همزمان از دو منبع شامل پرتوالكتروني و مقاومتي، روي بستر فولاد ۴۴۰C استفاده شد. نتايج بررسي هاي انجام شده توسط ميكروسكوپ الكتروني روبشي، طيف سنج تفكيك انرژي و طيف سنج پراش پرتو ايكس و انجام آزمون هاي زبري سنجي، سختي سنجي، طيف سنجي رامان، طيف سنجي فوتوالكترون پرتو ايكس و سيكل حرارتي تحت خلا، نشان دهنده تشكيل پوششي مطلوب با چسبندگي و چقرمگي مناسب بر روي زيرلايه و همچنين حصول ميزان زبري و سختي به مراتب بهتر از الزامات مورد نياز براي پوشش هاي فضايي بود. در انتها نيز آزمون سايش در محيط مرطوب (هوا) و خشك (نيتروژن) به روش پين بر روي ديسك بر روي نمونه پوشش داده شده انجام شد. نتايج اين آزمون نيز بيانگر بهبود رفتار تريبولوژيكي سطح فولاد۴۴۰C پس از لايه نشاني پوشش نانوكامپوزيتي بود. به طوري كه ضريب اصطكاك زيرلايه پس اعمال پوشش، از 0/9 به 0/2 در محيط مرطوب و به 0/3 در محيط خشك كاهش يافت.
موارد یافت شده: 3